måndag 31 maj 2010

Virros "jagärhemmaigen"-fest




Spårade ju ur lite i vanlig ordning. Grymt bra fest iaf. Tyvärr tog ingen kort vid klimax, när huset var fyllt av folk, men för- o efterfestbilderna får duga. Enjoy!

tisdag 25 maj 2010

OMG! Inbox ZERO




Inboxen är TOM! Herregud, det här har jag jobbat hårt för. Iförsig har jag bara kategoriserat allihop, men ändå, det står ju att den är tom. De över 500 mail jag "måste-ta-hand-om-snarast" i svara/todo ska jag oroa mig för imorrn.

Schööönt.

söndag 23 maj 2010

söndag 16 maj 2010

Farmor 70 år

Har varit och firat farmor som fyller 70 år i veckan med en spa/relaxhelg på Loka Brunn. Trevligt värre, lyxigt o gott vatten (champagnen, vinet & all annan dryck va ju nice den också OFC). Fler bilder @ Flickr as usual.











torsdag 13 maj 2010

I Lindesberg


Är hos Pappa & hänger lite, tare lugnt osv. Imorgon blir det firande av farmor + spa @ loka brunn. Det blir nice. Fler bilder.

söndag 9 maj 2010

Das fotoclub


Skönt ta igen-häng med Virro & lite fotopromenix är ju en typiskt bra söndagsunderhållning. Mer snack än fotograferande i vanlig ordning men några härliga bilder blev det förstås.

Urbanears plattan?



Kära vänner och Anders i synnerhet. Jag hör via Twitter att jag bör köpa ett par Urbanears plattan, som både är snygga & bra, så frågan är om jag ska göra det? Eller lägger du in ditt veto Anders?

torsdag 6 maj 2010

Mästerkocken Anton


*Nöjd*

Voilá!



Fick ett superfint vykort från La France idag med texten

"Voilá, il y a une chaise libre pour toi!"

Man kan ju bli glad för mindre =)

Det är ju lustigt



... att ju nyare telefon jag skaffar mig, desto sämre kamera är det på den? Iaf: Joel m presenten till Kiwi på Valborg. I form av en massa kiwisar förstås!

Typiskt kul kväll! Random, men kul!

tisdag 4 maj 2010

Strategi/produktutvecklingsmöte



Well, ganska soft stämning. Jag o Martin pratar strategi för framtiden och hur vi ska kunna få ihop en roadmap. Rock'n roll!

söndag 2 maj 2010

Årets roligaste dag



... är ju självklart den dagen då man ska deklarera. GAH! Två skokartonger har nu blivit en osorterad pärm + en dokumentsamlare med kvitton, fakturor & andra verifikationer. I. need. uppskov.

*hatar byråkrati* *borde anlita*